Valencià / Español  ·  TEL. 961 851 057 · EMAIL yocris@yocris.es
Valencià / Español  · 

Serveis

Menjador


L'elaboració dels menjars està contractada amb l'empresa Gescco
Una vegada realitzat l'estudi i la programació dels diferents menús, es confeccionen els llistats de les matèries primeres necessàries per a realitzar les comandes als proveïdors. Tots els nostres proveïdors estan homologats, complint així amb la normativa sanitària. Se seleccionen prioritàriament els proveïdors locals que ofereixen una gamma més àmplia de productes, que siguen capdavanters del seu mercat i que satisfacen els requisits de qualitat i posseïsquen un alt grau de flexibilitat en el servei.
Tots els menús es cuinen en les instal·lacions del Col·legi amb la matèria primera que aporta Gescco.
Composició:

  • AMANIDA VARIADA: enciam, tomaca, olives, tonyina, dacsa, carlota, formatge, pernil dolç…
  • PRIMERS PLATS: un primer plat basat en llegums, creïlles, pastes, arròs, verdures, sopes casolanes.
  • SEGONS PLATS: un segon plat basat en carns, peixos i ous (tots ells acompanyats de la seua guarnició de verdures de diferents formes cuinades o salses)
  • POSTRES: fruita del temps variada, làctics variats (flam d'ou o vainilla, iogurt, actimel, petit suisse, natilles casolanes, pudding casolà)
  • PA: blanc o integral
  • AIGUA: mineral

Es realitzarà qualsevol dieta especial que demanden els pares: al·lèrgiques (celíacs, lactosa…), dietes blanes, astringente
El Col·legi Yocris entén que el menjador és també un espai educatiu, per la qual cosa s'insistirà als alumnes/as en les normes d'urbanitat en la taula i que aprenguen a menjar de tot.
La nostra tasca té com a objectius:

  • Educar en hàbits alimentaris saludables.
  • Educar en el "gust” i la "gastronomia” treballant conjuntament amb l'equip de cuina i menjador.
  • Proposar menús equilibrats i variats basats en els productes de proximitat i de temporada.
  • Assegurar els aliments bàsics i en les quantitats adequades a cada etapa de creixement.
  • Adaptar l'alimentació a necessitats especials, tals com a al·lèrgies, intoleràncies alimentàries, etc., per a mantenir un correcte equilibri nutricional.