L'elaboració dels menjars està contractada amb l'empresa Gescco
Una vegada realitzat l'estudi i la programació dels diferents menús, es confeccionen els llistats de les matèries primeres necessàries per a realitzar les comandes als proveïdors. Tots els nostres proveïdors estan homologats, complint així amb la normativa sanitària. Se seleccionen prioritàriament els proveïdors locals que ofereixen una gamma més àmplia de productes, que siguen capdavanters del seu mercat i que satisfacen els requisits de qualitat i posseïsquen un alt grau de flexibilitat en el servei.
Tots els menús es cuinen en les instal·lacions del Col·legi amb la matèria primera que aporta Gescco.
Composició:
Es realitzarà qualsevol dieta especial que demanden els pares: al·lèrgiques (celíacs, lactosa…), dietes blanes, astringente
El Col·legi Yocris entén que el menjador és també un espai educatiu, per la qual cosa s'insistirà als alumnes/as en les normes d'urbanitat en la taula i que aprenguen a menjar de tot.
La nostra tasca té com a objectius: